Barn använder allt mer digitala källor för sin inlärning, som internetforum, Youtube och olika digitala tjänster. Även den svenska skolan har börjat använda sig av digitala resurser som barn kan logga in på hemifrån för att göra läxor och uppgifter. För att dina barn ska kunna studera och använda internetforum effektivt behöver de bra kläder och utrustning att använda när de sitter vid datorn.

Hos https://kidsbrandstore.se/ hittar du moderna och sköna kläder i många olika färger och passformer. En bekväm huvtröja passar bra både när dina barn postar och läser på internetforum och när de sitter och arbetar med sina läxor vid datorn. När man sitter långa perioder vid datorn är det viktigt med god ergonomi och sköna kläder som t-shirts och shorts, vilket underlättar för att nå bra betyg i skolan.

Motivation påverkas av flera faktorer

För att eleverna ska lyckas i skolan behöver de ha tillräckligt med motivation, vilket påverkas av både yttre och inre faktorer. Den fysiska och psykiska ansträngningen som läggs ner och de känslor som väcks vid misslyckande och framgång är några av dessa faktorer. Den utsikt som en elev har att nå framgång vid problemlösning och att uppnå olika mål påverkas även av vilken motivationsgrad eleven har, uppgifternas karaktär samt elevens välmående, självbild och tidigare erfarenheter. Det är viktigt att som förälder stötta och utveckla elevens inre motivation, till exempel genom att ge barnet rätt kläder och utrustning för att lyckas. Hit hör exempelvis bekväma studiekläder och en skön datorstol. Det krävs också en välfungerande dator som eleven kan använda för att söka information på internetforum och andra ställen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *