Internetforum är en bra inspirationskälla för dig som letar alternativ för att trappa ner på ditt tobaksberoende. Här kan du exempelvis hitta fram till det svenska varumärket Helwit med sina tobaksfria produkter och spännande smaker. Via medlemmarnas diskussioner får du snabbt en idé om hur Helwit och liknande produkter kan hjälpa dig.

Sanningsenliga åsikter

Internetforum ger dig värdefull information genom att ta del av människors erfarenheter. Du som vill sluta röka eller snusa behöver uppmuntrande information som motiverar dig att bli kvitt tobaksvanorna. Det känns förmodligen tryggare att ta till dig information från någon som har lyckats genom att använda Helwit, än vanlig reklam om varumärket.

Råd och tips

Du får även tillgång till konkreta tips i samband med nedtrappning av tobaksvanor. Personen som snusat Helwit för att sluta med tobak kanske delar med sig av råd till dig som står i startgropen. Internetforum blir som en form av bollplank där du lättare vet hur en produkt fungerar och på vilket sätt du bäst använder den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *